Română Magyar
Electrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose ServElectrose Serv

Despre Electrosec Serv


Societatea noastră deţine Licenţă de funcţionare emis de Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor de supraveghere video, a sistemelor de alarmare sau a celor de control-acces pe bază de amprente sau cartele de proximitate.

De asemenea societatea noastră este autorizată de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă pentru proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu.

 

Oferim cele mai noi şi sigure soluţii pentru noile cerinţe privind protecţia contra incendiului, de la sisteme convenţionale până la sisteme adresabile, cu sau fără acţionare automată a trapelor de fum.

 

Electrosec video

 

Pe lângă sistemele de securitate menţionate oferim clienţilor soluţii integrate de telecomunicaţii, găsirea celor mai bune soluţii ce îmbină telefonia fixă cu cea fără fir, precum şi soluţii pentru reţele de calculatoare.

 

Pentru spitale, case de bătrâni şi alte instituţii similare oferim un sistem performant de apelare asistente, uşor de folosit chiar şi de pacienţi.

 

Sistemele de sonorizare a spaţiilor comerciale şi a halelor de producţie folosite pentru difuzarea de anunţuri, muzică ambientală şi mesaje de alarmare, este o altă preocupare a firmei noastre, oferind soluţii audio şi configuraţii de înaltă performanţă.

Pentru activităţile pe care le desfăşoară firma noastră, şi ca Dumneavoastră să fiţi mai mulţumiţi de serviciile noastre am implementat şi menţinem un sistem de management al calităţii în conformitate ISO 9001:2008.

 

Considerăm aceste obiective pe care ni le-am fixat o responsabilitate pentru toţi angajaţii firmei faţă de clienţii noştri, lansând totodată un apel pentru o participare activă, responsabilă şi energică la realizarea lor.

 

Pentru a putea oferi o garanţie suplimentară clienţilor noştri, comercializăm/instalăm doar produse care au certificate CE, ISO sau TÜV.

Pentru proiecte, aşteptăm să profitaţi de experienţa noastră şi vă rugăm nu ezitaţi să cereţi detalii tehnice sau comerciale pentru:

 

sisteme de securitate şi sisteme de curenţi slabi

-  supraveghere video

-  centrale telefonice

-  alarmare la efracţie, interior şi exterior

-  reţele de calculatoare

-  alarmare la incendiu

-  reţele voce/date

-  acţionarea trapelor în caz de incendiu

-  sisteme apelare asistente

-  control acces cu carduri sau amprentă

-  uşi, porţi, bariere automate

-  sistem apelare asistente pentru spitale

-  interfoane, videointerfoane

 

soluţii complete la instalaţii electrice

-  spaţii comerciale

-  acţionări electrice

-  spaţii de producţie

-  hale industriale

-  automatizări industriale

-  birouri

-  tablouri pentru automatizări

-  locuinţe

 

 
Home  |  Despre Noi  |  Produse  |  Servicii  |  Referinte  |  Contact